Nmk Modum & Sigdal 40år.

31.03-2017 er en spesiell dato for NMK Modum & Sigdal. 

For akkurat 40 år siden i dag ble NMK Modum dannet av en guttegjeng som var litt over middels interesserte i motorsport  

 

Det var heftige klubbmøter i Modum der også de første arrangementene ble planlagt. Bakkeløp på Norefjell var tidlig på agendaen og ble tidlig en suksess allerede da, den gang også med motorsykler i traseen. 

 

Vi hadde også egen klubb-bil (vw transporter) og klubbjakker den tiden som ble godt bemerket rundt om i Europa, da den faste heiagjengen til Arne Stenshornet (rallycross) reiste rundt. 

 

Etterhvert blir det bestemt å bygge en egen motorbane og diskusjonene går høyt om hvor den skal ligge. Til slutt blir det bestemt at det skal bygges i eidalsroa i Sigdal og klubben bytter navn til NMK Modum & Sigdal.

 

Bilcross og Rallycoss kommer på Terminlista, og klubben vokser fort.

Det blir bygget gokart og Crossbane,

og til og med Sigdalsrally ser lyset tidlig 90 tallet!

 

Vi har nå blitt en stor, flott klubb med representanter i alle grener i Norge. Vi er så stolte av det!

 

I år har vi hatt NM runde i rally og skal snart arrangere 1-2NM runde i bakkeløp. I mai starter gokart sesongen også (sommercup i juli). 

Juni starter bilcross sesongen hvor vi også skal arrangere NMK's Landsfinale for damer 12 august, Hekkmester'n 13 august. To arrangement vi gleder oss veldig til! 

Motorcross har kjørt mange treninger i år og har mange rekrutter på gang, så her skjer det også mye positiv! 

 

I anledning NMK's Landsfinale for damer i august ble 270 invitasjoner postlagt i dag og påmeldingen åpner i morgen 1 april. 

 

Vi håper mange damer har lyst til å komme og delta hos oss, der vi også skal ha en 40 års markering der noen gamle historier vil bli delt med dere som kommer. Vi gleder oss!

 

Gratulerer med dagen alle klubbmedlemmer  

Ekstra informasjon